siape COMEL ikot sini tau..

Thursday, January 5, 2017

#asweetthankyou_MN

Assalamualaikum :)


Alhamdulillah..berakhir sudah majlis #asweetthankyou pada 25 Dec 2016 lepas :) dikesempatan ini ingin saya mengucapkan JUTAAN TERIMA KASIH yg x terhingga kepada  
(yg menjadi tulang belakang saya selama ini) mak abah, ahli keluarga, adek-beradik, aunty uncle, sanak saudara, sepupu sepapat, sahabat handai, serta semuaaaaaaa yg terlibat dlm menjayakan majlis kecil ini :)
Mohon maaf sekiranya terdapat salah silap saya sebelum, semasa & selepas dari majlis ini..semoga dapat mendoakan yg baik-baik saja..Akhir kata yg baik datang dari-Nya dan yg buruk datang dari kelemahan saya sendiri..

 
Terima kasih juga buat :
1) sentuhan ajaib kak Saz Isa untuk 
mini pelamin & makeup yg superbb gojess (boleh order)
2) kek cun melecun hasil tangan homemade kak Apash Lyiana Tamizi (boleh order)
3) bunge tangan & gubahan hantaran dari my lovely sista Dila Osdon Wumyra Osdon
4) gubahan asam kreatif dari ibu mertua kazen Farah Wahida
5) homemade cookies & dipang superbbb dari Chenta Marion Ai (boleh order)
6) pulut kuning & rendang mabeless dari Kak Fizah :)
7) fotog tersohorr abg Ngah & uncle..niceee shoot sumee


ma lovely families 💖💖
edit masuk kan Along...hahahahaa
ma lovely Aunty & Uncle (belah mak)


ma lovely sistasss 👱👱👱💖💖

ma lovely siblings 👱👳👱

MakPidah sinyumm sipuutt..hehehehhh

ma cikenitss..ade lagi sorang tapi x boleh posing cam abg2 dia lagi ahhahaa

ma new family sebelah Taipingzz..insyallah 💖💖


ma new family sistass sebelah Taipingzz..insyallah 💖💖

gang RPSian..mekasihh dtg havoc komee hehehee
p/s : sumee masih available (bole isi borang hehehehh)

gang TAMBUNian..mekasihhh dtg Aida & family hehehehh
p/s: jugee masih available (bole isi borang heheheh)

ma sweetie..mekasihh datang dari jauhh Yong 💖💖

mohon betukaq pada VIVO V5 kalo nak jadik Ct Norhalizap
muahahahahahh 
 

mekasih MakZah (aka Mak Angkat hehehehh) sudik datang dari jauhhh 💖💖💖
ma UiTM gangzz

sume ade partner accept yang tengah hahahaaa
mohon isi borang jugeee

ma Hencik Tunang aka Mr Azman 💖💖
insyallah..mohon doakan perjalanan kami selepas ini amin

#asweetthankyou
#25december2016
semoga mendoakan kesejahteraan kami..Insyallah

Wednesday, December 21, 2016

asweetthankyou

Assalamualaikum :)

hahahahahahahhhaa
(mukadimah kasi gelak dulu sebenaqnya aku dah ketaq)
pejam celik pejam celik tinggai lagi 4 hari jaa
hahahahhahahahaa
tak pa..pelan-pelan kita review dalam belog yep
kasi penuh sket entri kat belog nih
kalau nak taw pasal ape..??

😁😁😁😁😁 ---> ni muka kerang busukk

aku cuma boleh katakan
harap 4 hari lagi semua akan setel dengan selamatnya
amin....amin....amin....
mohon korang sume pon mendoakan kesejahteraan 
terutamanya buat aku..family..adek badek..sedara mara..sahabat handai..
dan SEMUAAAAA sekali
hehehehehh

tiktoktiktok

ni salah satu adat orang Perak :)
hehehehehh
kalo teror cuba teka ape dalam balang tu..??
hehehehehhh

kalo sape teka betoi
aku belanje 1pcs deodorant AVON
muahahahhaa

😁😁😁😁😁 ---> ni muka kerang busukk

#cerkon_MN
#asweetthankyou

Friday, December 16, 2016

AVON_c24 boleh order sini :)

Assalamualaikum :)
mai terjahhh..
mai skodengg..
mai tengokk..
mai orderr..
(valid : 16 December 2016 - 15 January 2017)
kempen ini valid untuk tarikh tersebut..
bagi next kempen akan dihupload kemudian okay :)
boleh COD : area Sunway Tambun Ipoh
FREE POSTAGE : untuk pembelian melebihi rm50
boleh ORDER sekaranggg !! 




ni page no 10 & 11 yep..
termiss out pulak mase scan catalog kempen 24..hehehe



untuk ORDER boleh terus :
1) komen pada entri belog ini..
(sila sertakan no hp @ no wassap anda)
atau
2) boleh direct wassap >> 017-5038420 (nza odone) 
3) anda hanya perlu snap gambar barang yg ingin di order
4) bukti resit pembayaran perlu disertakan
5) barang akan dipos kepada anda (sekurangnya 3 hari waktu bekerja) 

Friday, December 9, 2016

h.a.r.i.s

Assalamualaikum :)

takde stori nak sembang petang nih
hahahahaa..(x zabarrr nak balek koje nih)
just nak share sembang pasal #anakbuahan aku
yang baru umo 7 tahun a.k.a darjah 1
tapi dia punya tahap IQ macam budak dah matured
(dari segi fizikal pon matured sbb dia paling sado antara abang ngn adek2 dia hahaha..) 
itulah dia #anakbuahan aku yang bernama

HARIS ZAFRAN BIN MUHAMAD SYAMER

#wassapHarisnganMakLam
#mogaterhibur
#santaipetang

😁😁😁😁


dan kenape dorang panggil aku "Mak Lam" instead of "Mak Lang" yang sebenor nye
sebab memang dari sejak dorang baby lagi
dorang memang susah beno nak nyebut "Lang" itu
maka aku redho jelah dipanggil 
Mak Lam..Mak Lam..Mak Lam
😂😂😂

p/s: sejak bile kat entri blog dah boleh bubuh "emoji" nih?? 🙌🙌🙌
#MakLamdahpeghak

Wednesday, December 7, 2016

AVON_c23 boleh order sini :)

Assalamualaikum :)

mai terjahhh..
mai skodengg..
mai tengokk..
mai orderr..

(valid : 01-31 December 2016)
kempen ini valid untuk tarikh tersebut..
bagi next kempen akan dihupload kemudian okay :)

boleh COD : area Sunway Tambun Ipoh
FREE POSTAGE : untuk pembelian melebihi rm50

boleh ORDER sekaranggg !! 

AVON_c23  


untuk ORDER boleh terus :
1) komen pada entri belog ini..
(sila sertakan no hp @ no wassap anda)
atau
2) boleh direct wassap >> 017-5038420 (nza odone) 
3) anda hanya perlu snap gambar barang yg ingin di order
4) bukti resit pembayaran perlu disertakan
5) barang akan dipos kepada anda (sekurangnya 3 hari waktu bekerja)  
  

Tuesday, November 15, 2016

AVON_c22 (boleh order sini yep)

Assalamualaikum :)

mai terjahhh..
mai skodengg..
mai tengokk..
mai orderr..

(valid : 16-30 November 2016)
kempen ini valid untuk tarikh tersebut..
bagi next kempen akan dihupload kemudian okay :)

boleh COD : area Sunway Tambun Ipoh
FREE POSTAGE : untuk pembelian melebihi rm50

boleh ORDER sekarangg !! 

 AVON_c22
 
untuk ORDER boleh terus :
1) komen pada entri belog ini..
(sila sertakan no hp @ no wassap anda)
atau
2) boleh direct wassap >> 017-5038420 (nza odone) 
3) anda hanya perlu snap gambar barang yg ingin di order
4) bukti resit pembayaran perlu disertakan
5) barang akan dipos kepada anda (sekurangnya 3 hari waktu bekerja)  

Friday, November 11, 2016

11.11 online shopping U must grab

Assalamualaikum :)

pade korang yang kaki shopping online ni
sure takkan lepaskan peluang keemasan tuk hari ini bulan Nov nih
dan tuk bulan Dec nanti iaitu 11.11 ONLINE REVOLUTION 12.12 
sebab ape ?? sebab..
dengan tarikh keramat nih korang boleh menshopping kan diri korang 
kat online shopping yang tengah buat super sales tahap gaban 
untuk tarikh keramat nih sajee...T_T
(lagi syiokkk kalo duet dalam atm maseh kepuk2 huhuhuuu)
bukan ape..klo korang tak nak shopping pon
korang boleh survey barang-barang keperluan yang ade jual kat online shopping nih
tak kesah dari barangan makeup ke, mandian ke, pakainan ke, permainan ke, makanan ke, peralatan dapur ke, eksesori ke, handbag ke, facial ke dan macam- macam lagiiii lahh
kalo tak percaye meh skodeng online shopping sini 

>> 

>>

>>

>>


>>

>>


>>


>>


>>


>>


okayy..yang ni sempat aku rembat tapi tak shopping ea
memang beli keperluan tuk MakPidah je hehehe
aku beli pampers Tena ngan One Touch strip 
memang berbaloi-baloi :p

tak caya..?? huhuhuuu
try survey kat kedai luar or farmasi tanya price dorang
memang berbaloi-baloii..hehehhe :p
okayy..happy shopping guys!!