siape COMEL ikot sini tau..

Tuesday, April 15, 2014

penangan tanjak "pinjam"-siri2

...dari entri "penangan tanjak pinjam"

Assalamualaikum uolss :)
 
x hadeee idea panjang-panjang nak ngarut sini
just nak bagitau kesah aku "volunteer" nak lukih doodle kat MH
hasil nyeee....sudah siap
heh heh heh
tapi.........kan
kalo orang yang ade kumis confirm dah tumbuh janggut T_T
kalo orang yang tengah peknen confirm dah deliver baby T_T
gitu le kekdah nye nak tunggu doodle nih siap
heh heh

maafkan daku sebab x dapat nak buat segera (macam mee megi masak 2 minit je)
ini kerna terdapat pelbagai lagik "kerja-kerja" yang perlu aku hadap
(cehhh...alasan kononnn)

harap-harap MH akan tersenyum gumbira nengok doodle nih
kalo x capai piawaian mohon mahap awai-awai
-saye budak baru belajo
-saye hanye mampu pakei excel saje (gmbo agak blurr)
-saye belom berskill lagik (bile mau asahh daaa T_T)

oleh yang demikian
atas sebab x sabo nye aku nak hupload jugak
hasil x semenggah aku ini tuk tatapan kalian

sini ade 3 versi doodle MH (sebab laen-laen background)




dan ini gambo asli MH dan pasangan :)
beliau request nak buat versi "pengantin"
maka jadik lah ghope di atas itu huhu 



sempat lagik MH buat kan entri tuk doodle nih
boley skodeng --> SINI
huhuhu...terharuuu U_U uuuu
mintak halal kalo terkurang yep U_U uuu


p/s: saye_budak_baru_belajo

6 comments:

  1. Comey2...yang penting ada rupa..ekeke..Thanks Nza :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. MH : yg paling latest (lepas edit) ade bg dah tgk inbox fesbuk ea...hehehe
      neway tq :)

      sye_budak_bru_belajo

      Delete
  2. waa.... cantik la..... tahniah2.. teruskan usaha... i'allah pasti bolehnya....

    awak ada bakat taw... ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nor Arena : Insyaallah :)
      mekasih byk2..(belom boley dpt pujian lagi nih huhu)

      sye_budak_baru_belajo

      Delete
  3. Replies
    1. Farida : mekasihh :) byk kne asahh lgik hehehe..

      sye_budak_bru_belajo

      Delete