siape COMEL ikot sini tau..

Wednesday, December 4, 2013

wedding Hasrimi & Helmi

"gendang dipalu..pengantin malu
duduk bersanding...tersimpul malu"

bertarikh 30/11/2013 lalu sorang lagi sahabat aku 
(sahabat sejak dari sekolah rendah lagi)
selamat mendirikan "mesjid" ngan pasangan beliau
TAHNIAHHH Rimie & Helmi :)
aku mendoakan 
semoga kalian berbahagia hingga akhir hayat
amin..

kebetulan aku pon kena tolong sebagai "pengapit" beliau
so...& so...so....
erkk...banyak jugak tanggungjawab c pengapit ni yep
ntahh..mybe aku pon pestime
so..macam gelabah je..macam gelabah je..ho ho ho
ade sket insiden yang x dapat nak elak mase kejadian 
silap aku le kot sebab x hengatkan
err....
insiden payung pengantin x bawak turun
ho ho ho
nak jadikan tragis
payung tersebut tetinggai dekat dalam bilik umah pengantin
pehtu nak g amek balek pengantin lelaki dah get ready nak datang
last-last dua-dua pengantin x berpayung
ekekekekee
soli da moli yunk

seyess..macam-macam jugak nak kena prepare
sebab aku dok sebok pegang kain veil pengantin yang panjang tu
pulak tuh tangan sebelah tutup pengantin ngan kipas
dah tu tangan lagi sebelah ade tisu muka bagai
serrrr.........
abes payung pengantin memang lupe babeng
ho ho ho

okep..next time kalo ade offer nak suh aku jadik pengapit lagik
kome jage-jage yep
ha ha ha
nampak mudah..tapi peluh ketiak gak upenye
okes...joms layan gambo kat bawah yep :p

feeling-feeling ngan mata katup :p hehehe
pengantin selesai diandam :)
kaco pengantin nebess..hehe
membe skulmate - fiera :)
peacee!!
pengantin potong kek :)
pengantin, aku & aida radin :)
amek berkat..ho ho ho
wif "mama" izzati :)

ade jugak membe taulan yang aku x snap gambo
yang datang majlis rimie
kakyong, asbul, apiz, mira..
nabil & nana (hat ni x dan jumpa)

so...sape lagik geng tambun mau diri "mesjid" ??
he he he

4 comments:

  1. Congratz! Semoga bahagia dunia & akhirat ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. mekasihhhh Wanie (on-behalf pengantin) hehehe

      Delete
  2. Thanks Wanie...hehe...Sonok baca post ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pengantin basiiii dh oii rimie...kikikiii

      Delete