siape COMEL ikot sini tau..

Friday, July 11, 2014

Segmen Saya Mahu Kad Raya Dayang Deno

Assalamualaikum :)

aku memang suke kad rayeeerr...!!
bagi aku kad rayer nih ade nilai sentimental nya
yelaah..rayer setahun hanya sekali je pon
tapi sekarang ni kad rayer dah bukan trendy :(
sebab orang sekarang lagi suke benda yg "cepat" & "jimat"..
mcm ucapan through sms/fesbuk/wassap ke etc...
kalo kad rayer kan nak kena beli or buat/ tulis ucapan/ masuk sampul/ 
tampal setem /anta post
haaa..kan banyak "keje" nye tu..huhuhu
waima camne cara sekalipon asalkan ucapan rayer itu sampei...kan :)

so..INI kalilah aku nak try join segmen by Deno nih
untung2 terpilih boley dapat kad rayer beliau yg comeyy ini..heh heh heh

pssstttt...Deno pilih kite tau! tau!

klik banner


**10 blogger bertuah akan dapat kad raya LE dayangdeno
**Cara pemilihan pemenang melalui Random.org 
**Pengumuman keputusan Random.org pada 15 Julai 2014


Tamat : 14 Julai @3pm

9 comments:

  1. Jemput visit btw gudluck ! :)
    http://mycharmingcrush.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-mahu-kad-raya-dayang-deno.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nadd : done!! follower #117 :)
      xde rezeki nak menang kad raye Deno..huhuhu

      Delete
  2. Done follow sini #107
    Salam Ramadhan,
    singgah dari segmen yang sama
    Semoga berjaya

    ReplyDelete
    Replies
    1. arz Moha : done!! follower #226 :)
      Salam Ramadhan jugak..
      xde rezeki nak menang kad raye Deno..huhuhu

      Delete
    2. arz Moha: umum dh pon..ce tgk kt link blog Deno tu..
      same laa...x menang pon..hohohoo

      Delete
    3. bukan rezeki kita. Insyaallah next time menang la. Dah join contest dari Denaihati?

      Delete
    4. arz moha : Insyaallah :)
      belom join pon...huhu..mekasih inform :)

      Delete