siape COMEL ikot sini tau..

Sunday, April 26, 2015

aduhaii pekse online T_T

Assalamualaikum :)

15/04/15 lepas..
mengigih jugak aku jawab soklan pekse SPA buat kali ke "beberapa" sudah..hohohoo 
tapi untuk pekse on9 baru kali ke-2 aku mencuba naseb lagik..
dengan berbekalkan sekelumit info pasal hal duniawi ini pehtu dengan tak sempat nak beli soklan ramalan tips jawab pekse nye..
maka dengan perasaan campur baur..aku gagahkan jugak tikam tikam soklan pekse yg dah muncul tepat jam 8.00 malam..huhh T_T
tamat jugak soklan pekse Bahagian A pengetahuan am...
(tarik napas lega walaupon aku dah tikam soklan Timur Leste sebagai salah 1 negara Asean T_T...ssoobbbs) 

start pule Bahagian B yaksi soklan pekse matematik pule..
memang tak dinafikan soklan matematik laa yang paling aku tunggu tunggu huhu
sebab aku suke matematik even tak reti jawab pon! hahahaa..
soal reti kira / tak reti kira / belom tekan kalkelater lagi / congak pakai jari kaki..etc etc
kire tikam tikam jugak laa kalo mane tak sempat nak congak matematik tuh
setel part B..cukop-cukop mase je menjawabnye..asalkan takde tinggai jawapan kosong hahahaha

Bahagian C paling last..iaitu soalan Psychometrik
ntahhh nape aku paling takkkkk sukeeee jawab soklan psycho psycho nih..adehh T_T
ade 100 soalan jawab dalam masa 20 minit je
so..tak yah berangan nak pikir lama-lama confirm tak sempat jawab punya
so..main redah tikam tikam jugak laa tuk soklan nih
paling tak boleh tahan soalan tanya...

"anda pernah mengumpat?"

erkk....telan mati mak luah mati bapak
adehhh..kalo jujur haruslaa sume orang pernah ngumpat ye tak??
tapi disebabkan soalan psycho camgini aku pon terpsycho skali..huh!
jawapan aku..

"tak pernah"

ha ha haa....

tobat..nak caya caya
tak mau caya pon takpe

okayy..lepas 2-3 hari jawab soklan pekse SPA
dalam group membe membe dah tanya camne result pekse
aku ingat tak keluar lagi..rupe-rupe kena check dalam email

tawakal aje...

Alhamdulillah :)




nota kaki : tak tau bile pulak tarikh tuk pegi intebiu..harap harap tengah free takde hal huhu..all bloggerss tolong doakan aku yep :)

2 comments:

  1. tahniah niza...moga dapat keje gov...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Miss Red : tenkiuu As :) huhu xtau g camne nti huhu

      Delete