siape COMEL ikot sini tau..

Monday, October 7, 2013

giler sumpah sedey :(

Assalamualaikum :)

giler sumpah sedey sob sob sobbss!
mau x sedey..abes sume benda yang aku simpan dalam dvd-rw ilang :(
lebey-lebey lagik benda yang ilang tu
sume doodle-doodle yang aku lukih
pehtu aku save dalam dvd tuh
sob sob sobbb :(

mane aku ade simpan soft-copy doodle hat lame tuh lagi
konon simpan dalam dvd ni confirm xde virus ke nak ilang
ni x..
padahal semalam lepas last doodle aku buat
aku nak save dalam dvd 
tengok2 x boley plak...haiillaaah
ingat kan yang aku nak save tuh je yang x boley
oke xpe...setenang yang mungkin
pehtu nak tengok balek dvd tu
alih-alih camgini aje rupenye...
sob sob sobbb laagikk :(


tengok??..kosong je...waaaa!!!
sob nye ase...:(
mujur doodle yang laen aku buat aku ade update dalam entry nih
- salam ramadhan
- lukih dirik sendrik
- along vs akak
- kite tengok sape yang kene
- kakYong
- header
- pengantin perempuan versi tekap
- pengantin lelaki versi tekap
- princess
- pengantin laki vs pengantin pompuan

tapi ade 1 doodle yang aku x update sini sebab ingat kan 
macam nak buat "personel-item" tapi...
hat tuh pon sume dah abes ilanggg......
wuwuwuwuuu U_U uuu

yang ni plak doodle semalam siapkan
sempena convocation day beliau :)
ekceli aku lukih guna mata-hati tau
ha ha ha
hasilnye...camgini je
"mata" doodle memang nampak weird sebab aku dok bayang
muke beliau ngan keadaan mata terbukak
ke ke ke ke

komen..??
"haha...x laa...lawa macam katon.."

huhi..
pon boley laa :p
TAHNIAHHH awak...:)

6 comments:

  1. Wah doodle makin cantiklah..
    Tak lame lg pro la ni..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Miss Hidy: huhi...lambat lgik nak pro nye huhu
      neway tenkiu :)

      Delete
  2. ak trut simpati dgr..cer try cari lagi..kot2 temasuk dlm hidden file ke..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ida: copy dlm dvd pehtu hilang nak cekau mne yong...abes dh sume soobbsss :(

      Delete
  3. Replies
    1. ekekekekee....xde pandai pon shidah :p

      Delete