siape COMEL ikot sini tau..

Wednesday, July 10, 2013

tingai 2ari setengah lagi dari 2taun setengah...

Assalamualaikum sume :)

hari ini hari Rabu, 
10 July 2013 bersamaan 1 Ramadhan 1434H
Alhamdulillah
bersyukur ke hadrat Illahi kerana dengan limpah kurnia-Nya
kite maseh lagi berkesempatan bernafas di bulan Ramadhan ini 
amin...
tadi pagi pon sahur macam xsaited gak laa
(myb sbb 1st day pose) harusss lah 

tapi untuk aku yg tengah MENGHITUNG ARI lagi di sini
maseh ade 2 ari lagi tuk aku nak get ready ke tmpat baru
(x masuk weken sabtu ahad ni yehuuu)
hu hu hu hu

pejam celik pejam celik skejap aje ase
tengok-tengok dah hampir 2taun stgh aku kt sini
genap arini tinggai 2ari stgh aje lagik
hu hu hu
seem happy (of kos lahh) he he he
seem worried (pon of kos jugak) 
jangan gelabah puyuh x tentu pasal udah 
mudah2an aku baek-baek aje kt sana nti yep...

arini ape ke nye keje aku buat?
ho ho ho
sume fail-fail aku dah kasik settle down
tadik pon dah jumpe HR Mgt
ade sket tuk sain contract lepas-lepas punye
(ade ke patot...huhuhu)
gasak je laaa
janji Jumaat ni gaji aku pon dh boley dapat
hu hu hu

sekarang dok gigih balek mengburn dvd RM
(gigih p kedai untie beli 10kpg dvd ye)
ho ho ho
tunggu laa nti senang releks-releks kt umah
boleh layan RM pueh-pueh
tapi aku x beli g pc
smlm ade deal ngn mbe nk juai cpu bagai
aku kne reekee dulu laa
sebab mbe aku tuh dok UPM sane nun
jenuh plak aihh nak kene g amek kt sane
tunggu dulu laa weken ni g survey kt ipoh dulu
kalo ase bebaloi-baloi 
terus aje laa aku rembat yep :p

okeh 

sayonara jumpe lagi d laen entry~

adios!

2 comments:

  1. Bestnya dpt keje baru Good luck!

    ReplyDelete
    Replies
    1. m.hidy: mekacih..mekacih :)
      tp nebes gak le..nak kne jadik "org bru" balek huhuhu

      Delete